Vă invitam să vă alăturați primelor evenimente din România din acest an dedicate arhitecților și proiectanților. Peste 350 de arhitecți și peste 200 de proiectanți de instalații vor participa la cele două expoconferințe internaționale din aprilie dedicate exclusiv specialiștilor: Expoconferința de Arhitectură de Interior GIS 2014 și Expoconferința Proiectanților și Antreprenorilor de Instalații CONTRACTOR 2014.

Vor prezenta peste 50 de speakeri și invitați speciali din Romănia, Marea Britanie, Danemarca, Polonia, Rusia, Austria, Olanda, Elveția și Germania,   arhitecți și proiectanți de instalații.  Vor fi prezentate proiecte de arhitectură și proiecte de instalații premiate în ultimul an la nivel internațional, proiecte recent finalizate sau în curs de finalizare, proiecte viitoare, exemple de bună practică din domeniul arhitecturii și din industria instalațiilor.

Pe 8 aprilie va avea loc sesiunea specială comună dedicată clădirilor de patrimoniu, moderată de Liviu Mihaiu.

Vă invităm să vizualizați programele actualizate ale conferințelor de pe 7 și 8 aprilie pe www.iegis.ro și www.instalatii.contractor.com.ro.

Simultan cu programul celor două conferințe va avea loc expoziția tematică dedicată companiilor cu soluții pentru arhitectură de interior și pentru industria instalațiilor.

Co-organizatori și parteneri instituționali: Ordinul Arhitecților din România, Asociația Inginerilor de Instalații din România, Comitetul Național Român de Iluminat, Institutul Național al Patrimoniului.

GIS și CONTRACTOR sunt evenimente create de ABplus Events și fac parte din seria expoconferințelor internaționale pentru arhitecți și contractori, alături de INGLASS, RIFF și LAUD, organizate în acest an la București, Varșovia și Budapesta. Vă invităm să aflați mai multe din prezentarea generală a evenimentelor.

Data, locația: 7-8 aprilie 2014, București

Structura evenimentelor: expoconferințe – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziții tematice

Sponsori: ABB, BASF, SKYLUX, DAIKIN, VELUX, VAILLANT, IMMERGAS, CLIMATHERM

Parteneri media principali: Igloo, Tehnica Instalațiilor

Partener de comunicare: Zeppelin

Partener Media Online: Spațiul Construit

Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Arena Construcțiilor, Roarhitect, Inspirationist, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde și Acoperișuri, Revista Construcțiilor, Instalatorul, Electricianul, E-architect, Archilovers, World Architecture

Website: www.iegis.ro, www.instalatii.contractor.com.ro

Contact: gis@abplusevents.com, contractor@abplusevents.com

One Response to “Participă pe 7 și 8 aprilie la primele evenimente din 2014 dedicate arhitecților și proiectanților”

Leave a Reply

%d bloggers like this: