ENREGENERGIA REGENERABILA®

– Poarta de Vest a României pentru investitorii în energia regenerabilă –
06-08/03/2013

 

ENREGENERGIA REGENERABILA® cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din triunghiul de frontieră România-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a ediție, între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul internațional pentru energie reprezintă, Poarta de Vest a României pentru investitori și reunește totodată interesul a celor trei țări pentru energia regenerabilă și eficiența energetică.

 

Conform ANRE, România are un potențial de investiții în energia regenerabilă de 5 miliarde de euro. În ciuda crizei financiare investițiile și capacitățile de energie regenerabilă instalate continuă să crească. În ultimii ani cel mai mare impact în sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solară. Încă din 2008, în România se dezvoltă tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producând în acest an de 10 ori mai mult decât în 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern până în anul 2020, o cincime (20%) din energia consumată în România trebuie să provină din surse de energie regenerabilă.

 

Pentru a sprijini dezvoltarea pieței de energii regenerabile în România, REECO intenționează să organizeze în paralel cu ENREGENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de întâlnire pentru experți din domeniul fotovoltaic în România, între 6 – 8 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Evenimentul va crea o platformă ideală pentru experții din sectorul fotovoltaic din România și din străinătate pentru schimb de experiențe, pentru a intra în contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic în România și pentru a-și prezenta produsele și serviciile lor pe piața românească.

 

În cadrul conferinței, autorități publice naționale și internaționale, asociații, oameni de știință și companii își vor prezenta tendințele, rezultatele unor cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor. PV Platform Romania va fi gazda conferinței și workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Conference – Changes & Risks. Workshopul va prezenta condițiile legale, financiare și operaționale pentru energia fotovoltaică în România. Pe lângă acest workshop sunt planificate conferințe și alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasă, hidroenergie, eficiență energetică.

 

Târgul vă așteaptă și în 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solară, biomasă, hidroenergie, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare.
Pentru mai multe informații despre ENREGENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 – 9
Fax: +40 (0) 257-23099 – 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

 

Sursa: www.businesslive.ro, www.ziare.com, www.ecomagazin.ro

 

 

IMG_3095

IMG_3114

IMG_3033

Leave a Reply

%d bloggers like this: