RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE 2012 – cel mai mare târg pe energie regenerabilă vă așteaptă între 21-23 noiembrie 2012, la Sala Palatului din București cu conferințe susținute de experți naționali și internaționali. Evenimentul creează cea mai mare platformă fotovoltaică pentru networking în România: târg cu peste 130 de expozanți, conferințe de specialitate și workshop-uri.

Vizitați târgul cu peste 130 de expozanți din 14 țări europene și 2 continente!
Lista expozanților online.

Conferințe & Evenimente conexe:

A IV-a Conferință Internațională – Energia Solară în România care va avea loc pe 22 noiembrie 2012, la Sala Palatului din București, va găzdui reprezentanți ai EPIA, ANRE, ISPE, Ministerului Economiei, of Economy, cabinete de avocatură și bănci, precum și producători și distribuitori din 7 țări europene.

Conferința Națională – Eficiența Energetică în România este organizată de CNR – CME împreună cu REECO și  are drept scop informarea participanților cu privire la eficiența energetică în sistemele de energie electrică, precum și în industrie și servicii. Dr. ing. Rodin TRAICU, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei și Mediului de Afaceri va deschide conferința moderată  de către Dr. ing. Iulian IANCU, Președinte, Comitetul Național Român al Consiliului Mondial de Energie, Dr. ing. Alexandru SĂNDULESCU, Director General, Ministerul Economiei și Dr. ing. Corneliu ROTARU, Director ANRE.

Forumul proiectanților și montatorilor de sisteme fotovoltaice este organizat de AREL în colaborare cu REECO și va aborda teme precum: Invertoare șir, invertoare centrale sau invertoarele modulare – soluția optimă pentru  parcurile fotovoltaice, Managementul riscului la trăznet la sistemele fotovoltaice, Utilitatea termografiei în sistemele fotovoltaice și multe altele.

Înregistrați-vă la conferințe până pe 15 noiembrie! Locurile sunt limitate!

Eveniment susținut de: GAMESA, IDNAMIC, IDEEMASUN, REC Solar, Trina Solar, PEV, Ravano, P.M. Service, Andoker, Romned, Vermeer, IBC SOLAR, ET Solar, IDEEMASUN și Canadian Solar.

Dacă aveți nevoie de detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați

Cu stimă,


REECO RO EXPOZITII S.R.L.

Bd. Revolutiei, nr. 96, ap. 4

310025, ARAD

Romania

Tel: +40 – 257 – 230 – 999
Fax: +40 – 257 – 230 – 998

info@reeco.ro

www.reeco.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: