Cel mai mare eveniment pe Energie Regenerabilă în România
RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE,

9-11 noiembrie 2011, Sala Palatului București

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si important eveniment pe energie regenerabilă si eficienă energetică al României, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, între 9-11 noiembrie 2011. Programul evenimentului cuprinde târgul cu aproape 100 de expozanti, forumuri si conferinte de specialitate pentru prezentarea celor mai noi evolutii în domeniul productiei de energie regenerabilă, distributia si utilizarea eficientă inteligentă a energiei.

 

Din 2008 RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a devenit cunoscut ca fiind una din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie si experti. A IV-a editie promite un succes mai mare ca oricând în România, având în vedere că înainte cu 6 săptămâni de la târg spatiul expozitional a fost vândut în totalitate!
Anul acesta vor fi prezente în jur de 100 de expozanti din care 40% internationali din 15 tări europene. Mai mult decât atât, cele 7 conferinte internationale pe energie eoliană, energie solară, case pasive, RES în clădiri mari, hidroenergie, bioenergie si business exchange forum sunt programate pentru a găzdui cel putin 600 de participanti care vor avea oportunitatea să asculte prezentări ale unor nume sonore precum  László BORBÉLY – Ministrul Mediului si al Pădurilor din România, Pedro DIAS – Secretar General Adjunct, ESTIF, Zoltan NAGY – Director General  Energy Regulatory Department, ANRE si multi altii.

 

Târgul international vă asteaptă cu teme precum: energia eoliană, energia solară, hidroenergie, bioenergie, constructii eficiente energetic si renovare, servicii energetice si cogenerare. Printre obiectele expuse se vor număra turbinele eoliene,  machete de centrale de biogaz,  machete de case pasive, masini electrica si multe altele.

 

Parcurile Solar si Eolian sunt o parte separată a târgului, unde expozanti din aceste domenii pot fi găsiti mai usor de către vizitatorii de specialitate. Printre companiile expozante se numără: Gamesa, Siemens, Prenecon, Productie Energie Verde, Eurosat, Turboden, Gehrlicher Solar, Enercon GmbH, Wind Power Energy, Global Wind Power SRL, Energobit Group SA si multe altele.

 

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a obtinut si în acest an sprijinul Ministerului Mediului si al Pădurilor si sponsorizare din partea unor companii internationale ca:  Gamesa, Prenecon, Siemens, REC Group, Vestas, GDF SUEZ, YTONG, BOSCH, MARTIFER SOLAR si ISOVER.

 

Ceremonia oficială de deschidere pe 9 noiembrie 2011,  va fi sustinută printre altii, de către domnul László BORBÉLY – Ministrul Mediului si al Pădurilor, de Eugen-Dicones CURTEANU – Secretar de Stat, Ministerul Dezvoltării Regionale si Turismului si  Liviu BUZILA – sef al  UK Trade & Investment.

Un alt punct culminant al RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE în Bucuresti este  Forumului Expozantilor si Forumul Montatorilor de Turbine Eoliene unde companiile îsi pot prezenta serviciile si produsele, iar consumatorii finali pot participa la aceste evenimente în mod gratuit.

Mai multe informatii despre cel mai mare târg pe energie regenerabilă al României,  RENEXPO®  SOUTH-EAST EUROPE, puteti găsi pe www.renexpo-bucharest.com.

Contact si informatii:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 – 9
Fax: +40 (0) 257-23099 – 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

proiectareinstal.ro si SC KAMIN SRL in calitate de parteneri media ai  RENEXPO®  va invita la in perioada 9-11 noiembrie 2011 la tagul RENEXPO® SOUTH-EAST Europe 2011. Pentru a primi o invitatie din partea noastra va rugam sa completati formularul de mai jos  sau formularul de AICI  apoi veti primi invitatia pe mail.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required

Email Format

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: