Descriere produs

Politica de mediu a LG Electronics este centrata in jurul programului “Viata este buna atunci cand este verde”. Acest program acopera doua arii: pre-productia si post-productia. Scopul LG Electronics este de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera in stadiile de presi post-productie cu 150,000 de tone si respectiv cu 30,000,000 de tone, pana in 2020. Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera pe durata ciclului de viata al unui produs (inclusiv materiile prime folosite in productie, distributia, utilizarea si reciclarea) vor fi efectuate in etape.

Solutia pentru locuinte noi si pentru renovare.
Pompa de caldura aer-apa THERMA V a fost special conceputa pentru a raspunde cerintelor pietei de renovare (pentru a inlocui sau a elimina un cazan) si pentru piata de locuinte noi. Produsul se adapteaza perfect la aplicatii rezidentiale individuale si colective. Mai mult, aceasta pompa de caldura aer-apa reprezinta un produs ecologic care utilizeaza doua surse de energie regenerabila, aerul si soarele. Finalmente, produsul se demonstreaza a fi foarte economic, cu coeficienti de performanta (COp) de pana la 4,5, fiind unul dintre cele mai avansate de pe piata.

Beneficiile oferite de pompa de caldura aer-apa THERMA V sunt:

– Coeficient de performanta imbunatatit (COp) pentru economisirea energiei.
Deoarece genereaza energie libera din aerul de la exterior, chiar si la temperaturi scazute, THERMA V face posibila o incalzire eficienta. Datorita tehnologiei Inverter de la LG, THERMA V poate atinge niveluri inalte de eficienta energetica in intervalul 4,1 – 4,5. Cu alte cuvinte, consumul a 1 kW de energie electrica din retea produce mai mult de 4 kW de energie termica.

– Control gestionat de inverter, pentru confort maxim.
Spre deosebire de pompele de caldura conventionale, care pornesc si opresc compresorul odata ce temperatura este atinsa, unitatile Inverter de la LG regleaza si variaza in mod constant viteza compresorului pentru a mentine temperatura dorita cu o fluctuatie minima pentru un maxim de confort.

– Reducerea emisiilor de CO2.
Solutia THERMA V de la LG foloseste doua energii regenerabile, a aerului si a soarelui. Sistemul ecologic va scadea emisiile de CO2 generate de sistemele de incalzire care folosesc energii conventionale cum ar fi gazul sau combustibilii.

– Incalzirea in regim de urgenta.
Incalzirea este esentiala in timpul iernii. THERMA V dispune de un mod de functionare de urgenta care mentine incalzirea in cazul unei posibile defectiuni. Modul de incalzire de siguranta, consta in doua niveluri:
Nivelul 1: In cazul unei disfunctionalitati a unitatii interioare, unitatea exterioara va opera intr-un mod de urgenta predefinit.
Nivelul 2: In cazul unei disfunctionalitati a unitatii exterioare, incalzitorul electronic al unitatii interioare va functiona intr-un mod de urgenta predefinit.

Tehnologia V2 Injection adoptata de THERMA V Split ofera cel mai confortabil mediu ambiant in conditii climaterice extrem de reci avand un randament de 100% la -15°, fara un incalzitor sau un boiler auxiliar. Astfel, economia la costurile energiei este spectaculoasa (datele de varf la incalzire stationara fara efect de dezghet, in conditii de test A*/W35).

Pentru o mai buna performanta si economie de energie este posibila utilizarea pompei de caldura Therma V impreuna cu panouri solare.

Contact LG Electronics :

Localitate: Bucuresti, sector 1
Adresa: Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 17-21, 013682
Telefon: 021 233 24 91
Fax: 021 233 24 78
Email: climatizare@lge.com

Persoana de contact
Nume: Adrian Pop
Email: adrian_pop@lge.com

Leave a Reply

%d bloggers like this: