proiectareinstal.ro si SC KAMIN SRL in calitate de parteneri media ai  RENEXPO®  va invita la in perioada 9-11 noiembrie 2011 la tagul RENEXPO® SOUTH-EAST Europe 2011. Pentru a primi o invitatie din partea noastra va rugam sa completati formularul de la sfarsitul acestui articol sau formularul de AICI  apoi veti primi invitatia pe mail.

Cunoasterea inseamna putere

A IV-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la

RENEXPO® SOUTH-EAST Europe cu peste 100 de vorbitori

 Al IV-lea targ international de energie al Romaniei si Europei de Sud-Est, va asteapta cu peste 100 de vorbitori la cele 6 conferinte internationale si 3 nationale, organizate la Sala Palatului intre 9-11 noiembrie 2011. RENEXPO® SOUTH-EAST Europe va reuni experti si persoane cheie din domeniul energiei regenerabile la un eveniment central.

Pentru a IV-a oara, experti romani si internationali isi dau intalnire la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE pentru schimb de experienta, pentru a prezenta exemple de buna practict si pentru a oferi sfaturi dobandite prin cercetare si dezvoltare, asigurandu-se ca aceasta cunoastere este rapid pusa in practica. Cele 9 conferinte nationale si internationale vor avea loc pe 2 nivele ale Salii Palatului din Bucuresti. La evenimentul din acest an 6 co-organizatori si peste 100 de vorbitori vor prezenta in cadrul a 9 conferinte specializate informatii actuale cu privire la domeniul energiei regenerabile. Se asteapta peste 600 de participanti la conferinte in cele trei zile ale evenimentului, 9-11 noiembrie 2011. Teme conferinte & Workshop-uri:

A IV-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania

Prima Conferinta Internationala – RES in Cladiri Mari in Romania

Marea Neagra: Pol al Resurselor Energetice Regenerabile

A III-a Conferinta Internationala – Energia Solara in Romania

A IV-a Conferinta Internationala – Microhidrocentrale in Romania

First International Business Invest Forum – Renewables in Romania

A II-a Conferinta Internationala – Case Pasive in Romania

A IV-a Conferinta Internationala – Bioenergia in Romania

Sisteme Fotovoltaice de la HOBBY la AFACERE

Conferintele vor avea loc in cadrul celui de-al IV-lea targ de energie al Romaniei, RENEXPO® SOUTH – EAST EUROPE unde peste 80 de companii isi vor prezenta produsele timp de trei zile, intre 9-11 noiembrie 2011.

Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si Europa de Sud-Est, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com

Contact si informatii

REECO RO Expozitii S.R.L.

B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad

Phone: +40 (0) 257-23099 – 9

Fax: +40 (0) 257-23099 – 8

info@reeco.ro

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredEmail Format

Leave a Reply

%d bloggers like this: