Noul sistem termostat wireless de la Danfoss

 living connect® este noul termostat electronic de la Danfoss care se instalează în 30 de secunde şi poate fi setat să comunice wireless cu unitatea centrală. Aceasta înseamnă un control al încălzirii mai eficient şi economii pentru utilizatori, iar pentru instalatori, o creştere a satisfacţiei clienţilor lor.

29050

 “Am întrebat mulţi utilizatori ce-şi doresc de la noua generaţie de termostate. Ei au subliniat că cele mai importante sunt economiile de energie, controlul uşor, design plăcut şi uşurinţă în utilizare. Aceste cerinţe au fost integrate în noile termostate Danfoss,” menţionează Torben Nielsen, director al departamentului Danfoss pentru dezvoltarea acestor produse.
”Termostatele pentru radiatoare sunt unul dintre cei mai importanţi factori în eficienţa energetică a unei locuinţe. Cu noile opţiuni ale termostatelor Danfoss, robinetele termosatice au avansat de la tehnica funcţională şi mecanică la tehnologia pentru case inteligente. Ele pot ajuta în optimizarea condiţiilor de încălzire în toate zilele săptămânii.”

Control uşor şi precis al temperaturii
Cu un display digital pentru controlul precis al temperaturii, funcţie pentru “fereastra deschisă” şi funcţie de siguranţă pentru copii, living connect® poate îndeplini cele avansate cerinţe ale proprietarilor de locuinţe. Termostatul living connect® are integrată tehnologia wireless Z-Wave, făcând astfel posibil controlul radiatoarelor în acelaşi timp prin intermediul unui panou de control Danfoss Link.

27571

Termostatul living connect® este cel mai mic de pe piaţă, iar design-ul elegant şi funcţionalitatea sa au fost recunoscute cu Premiul “red dot design award” în 2010.

Simplu de programat şi rapid la instalare
“Pentru instalatori, am conceput living connect® în aşa fel încât să fie foarte rapid de instalat. El se potriveşte diferitelor tipuri de robinete datorită soluţiei cu adaptor. Datorită acestei soluţii, instalatorii pot achiziţiona doar un singur cod de senzor,” specifică Torben Nielsen.

Instalarea durează 30 de secunde la fiecare termostat, iar datorită comunicaţiei wireless cu ecranul tactil nu sunt necesare cabluri, fiind evitată astfel deranjul din timpul instalării.

living connect® funcţionează cu două baterii alcaline AA. Este compatibil cu toate robinetele termostatice Danfoss, precum şi cu cele non-Danfoss, fiind potrivit pentru tipurile RA, RAV, RAVL şi K. Deoarece Danfoss Link este wireless, nu sunt necesare cabluri sau un PC pentru a se instala unitatea, iar funcţiile Click/Slide vor face foarte simplă montarea şi demontarea lui.

Leave a Reply

%d bloggers like this: