RENEXPO®SOUTH-EAST EUROPE –

Al IV-lea eveniment cu un succes garantat

            Al IV-lea targ international pentru energie al Romaniei – interes dublu pentru promovarea energiilor regenerabile in Romania RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant  veniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, intre 9-11 Noiembrie 2011. Programul include targul, forumuri si conferinte de experti pentru a prezenta cele mai noi evolutii in domeniile productiei de energie regenerabila, distributiei energiei inteligente si utilizarea eficienta a energiei.

                Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de intalnire in capitala Romaniei pentru persoane cheie si experti. A IV-a editie promite un succes mai mare decat oricand in Romania, deorece cu 2 luni inainte de eveniment 85% din spatiul expozitionaleste deja vandut.

                Targul international va  asteapta cu tematici precum: energie eoliana, energie solara, hidroenergie, biogaz, pompe de caldura si energie geotermala, constructii eficiente energetic si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele.

                Parcul Solar si Eolian este o zona separata a targului, unde expozanti din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi gasiti mai usor de catre vizitatorii de specialitate. Printre companiile expozante se numara: Gamesa, Siemens, Prenecon, Productie Energie Verde, Eurosat, Turboden, Gehrlicher Solar, Enercon GmbH, Wind Power Energy, B-Team Consulting & Services, Global Wind Power SRL, Energobit Group SA si multi altii.

                RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE a obtinut si in acest an, sprijinul Ministerului Mediului si al Padurilor si sponsorizare internationala de la companii ca: Gamesa, Prenecon, Siemens, REC Group, Vestas, GDF SUEZ.

                Mai multe conferinte de insotire cu subiecte de energie regenerabila: energie eoliana, energie solara, biomasa, hidroenergie precum si un forum international pentru schimburi de afaceri si altele, vor avea loc ca parte a targului, unde autoritatile publice nationale si internationale, asociatii, oameni de stiinta si companii vor prezenta tendinte, rezultate de cercetare, tehnologii si inovatii din domeniul lor.

                Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Contact si informatii:
REECO RO Expozitii S.R.L.
B-dul. Revolu_iei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 – 9
Fax: +40 (0) 257-23099 – 8
info@reeco.ro
www.reeco.ro

Leave a Reply

%d bloggers like this: