SFA Saniflo a lansat noua gama de pompe SANICONDENS CLIM pentru evacuarea apelor de condens provenite de la aparatele de climatizare sau de la centralele termice in condensatie. Aceasta noua gama de pompe cuprinde urmatoarele modele :

SANICONDENS CLIM Deco

Pompa SANICONDENS CLIM Deco permite evacuarea apei de condens de la un aparat de aer conditionat montat pe perete.Dimensiunile mici ale pompei permit ca montarea acesteia sa se faca foarte usor, chiar sub unitatea de aer conditionat.

Clim Deco 1

Clim Deco 2

SANICONDENS CLIM Mini

SANICONDENS CLIM Mini este o pompa de evacuare a apelor de condens provenite de la aparatele de aer conditionat.
Dimensiunile sale reduse permit ca aceasta pompa sa fie instalata cu usurinta in interiorul aparatelor de aer conditionat montate pe perete.
Capabila sa aspire pana la 2m, SANICONDENS CLIM Mini stie sa se faca discreta datorita nivelului sau sonor redus, inferior valorii de 21 dB (A).
Pompa este livrata impreuna cu toate accesoriile de fixare si de racordare, astfel ca este foarte usor de instalat.

SANICONDENS CLIM Mini este formata din doua elemente principale: blocul de detectare şi blocul pompei. Apele de condens patrund mai intai in blocul de detectare. Atunci cand nivelul din interiorul acestuia este destul de ridicat, pompa se declanseaza si aspira apele de condens, cu scopul de a le evacua.
SANICONDENS CLIM Mini este etansa (IP64) si este echipata cu sisteme de siguranta care ii asigura o functionare optima si fara incidente.

clim-mini 1

clim-mini 2

SANICONDENS CLIM Pack

SANICONDENS CLIM Pack este un kit cu instalare rapida si discreta, pentru aparatele de aer conditionat.
Kitul contine pompa SANICONDENS CLIM Mini si un ornament in care se amplaseaza aceasta (cot de mascare).
Veti aprecia nu numai usurinta sa de instalare, dar si discretia pompei si designul sau estetic.

Accesorii furnizate: furtun flexibil (2m) pentru evacuarea apelor de condens, tub aerisire, cablu de alimentare, accesorii pentru montaj pe perete.

clim-pack 1

clim-pack 2

SANICONDENS Plus

SANICONDENS Plus evacueaza apele de condens provenite de la centralele termice si aparatele de aer conditionat. Este o pompa de mici dimensiuni ce poate fi montata usor pe perete sau pe podea. Fiind fabricata din polipropilena, ea suporta chiar si apele uzate acide. Este rezistenta si la aciditatea de condens (ex: cazane cu condensare). Echipata cu un dublu circuit de alarmare (avertizor sonor + oprire aparat), pompa SANICONDENS Plus poate fi utilizata de asemenea si pentru recuperarea apei reziduale de la un boiler electric.
Gratie formei sale simetrice si a celor 4 intrari (2 de fiecare parte), pompa SANICONDENS Plus se adapteaza cu usurinta la orice tip de instalare.

Accesorii furnizate: supapa antiretur, kit de fixare pe perete, conexiune pentru alarma, 2 m cablu electric, 6 m furtun pentru evacuare.

sanicondens-plus 1

sanicondens-plus 2

2 Responses to “Noua gama de pompe SFA Saniflo”

  1. Roberta Szucs Says:

    De unde se poate cumpara produsul Clim Mini? Si cat costa?

  2. admin Says:

    Nu stiu sa va zic, acesta este doar un articol de prezentare a produselor. Cel mai bine ar fi sa-i contactati pe cei de la http://www.saniflo.ro/ .

Leave a Reply

%d bloggers like this: