RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE
pentru un viitor puternic

Al IV-lea Târg Internațional de Energie din România –
sprijină procesul de construire a unui viitor puternic

 

 


RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiei regenerabile în România, revine cu cea de-a IV-a editie la Sala Palatului din Bucuresti, între 9-11 Noiembrie 2011. Din 2008 a devenit cunoscut ca unul din cele mai mari platforme de energie din regiunea de Sud-Est a Europei si un punct de întâlnire în capitala României pentru persoane cheie si experti.

Domeniul energiei regenerabile în România este în mod cert o industrie în crestere. Pe de-o parte tara oferă bune conditii, iar pe de altă parte, cresterea cererii în tară si în regiune reprezintă o stimulare pentru investitii mari. Numărul certificatelor verzi tranzactionate în Martie 2011 pe Piaţa Centralizată a Certificatelor Verzi, a crescut cu 17.785 de unităti, comparativ cu statisticile din ultimii ani.

În zona publică, Ministerul Mediului si Pădurilor a aprobat finantarea programului national cu privire la instalarea unor sisteme de încălzire ce utilizează energia regenerabilă sau de completare a sistemelor clasice de încălzire

Prin urmare, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este locul perfect pentru a intra în contact cu experti si persoane cheie din domeniul energiei regenerabile în România. Evenimentul reuneste pentru a IV-a oară în perioada 9-11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti, multiplicatori si actori din regiunea de sud-est a  Europei, la un eveniment central.

În 2011 este asteptată o crestere a numărului de expozanti de peste 10%, care va reflecta pe larg, continuarea tendintei pozitive a industriei. Pe parcursul celor trei zile de târg, se asteaptă la 75 de expozanti care vor informa peste 3500 de vizitatori cu privire la produsele si serviciile lor inovatoare în domeniul energiilor regenerabile si a eficientei energetice.

Târgul international vă asteaptă cu subiecte precum: energia eoliană, energia solară, hidroenergia, biogaz, pompe de căldură si energia geotermală, eficientă energetică în constructii si renovare, servicii energetice, cogenerare si multe altele. Parcul Eolian si Solar reprezintă o zonă separată a târgului, unde expozansi din acest domeniu se vor aduna, pentru a putea fi găsiti mai usor de către vizitatorii de specialitate.

Mai multe conferinte în paralel cu subiecte pe energie regenerabilă: energia eoliană, energia solară, biomasă, hidroenergia si altele, vor fi sustinute ca parte din târg, unde autoritătile publice nationale si internationale, asociatii, companii si oameni de stiintă vor prezenta tendinte, rezultatele cercetării, tehnologii si inovatii în domeniul lor.

Mai multe informații despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, din 9 – 11 Noiembrie 2011 la Sala Palatului din București, – puteti găsi pe http://www.renexpo-bucharest.com/index.php?id=7&L=1

Contact si informatii:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Tel:: +40 (0) 257-23099 – 9
Fax: +40 (0) 257-23099 – 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.

Leave a Reply

%d bloggers like this: