In anul 2008 era lansat pentru prima oara un program de finantare de 90 %  din partea statului pentru implementarea sistemelor de producere a energiei regenerabile, program care pana in momentul de fata a ramas in stadiul de proiect.

In anul 2009 programul “Casa Verde” a fost relansat sub  denumirea  “Programul de inlocuire sau completare a sistemelor clasice de incalzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermală si energie eoliană sau alte sisteme care conduc la imbunătăţirea calităţii aerului, apei si solului “ dar de  aceasta data dedicat numai institutiilor publice.

Anul 2010 aduce din partea Ministerului Mediului vestea ca din luna mai va fi lansata o noua versiune a programului “Casa Verde” care din declaratiile ministrului Mediului si Padurilor – Laszlo Borbely – va fi dedicat si persoanelor fizice.

“Casa Verde” de anul acesta urmand sa ofere finantare de 70-80 % celor ce vor dori sa-si instaleze panouri solare, pompe geotermale sau alte sisteme de inlocuire a sistemelor clasice.

CONTACT

SERVICII

One Response to “Casa Verde – versiunea 2010”

  1. Mitul masinii electrice cu baterii - Computer Games Forum Says:

    […] cand se utilizeaza sisteme asa-zis alternative gen eoliene sau panouri voltaice. Care in ciuda campaniei inceputa pentru a treia oara cu tam-tam anul acesta, n-au nici o legatura cu verdele atat promovat. […]

Leave a Reply

%d bloggers like this: