Editia din anul acesta a ExpoRenewEnergy va avea loc in complexul expozitional ROMEXPO in perioada 16-19 martie 2010.

Principalele domenii care vor fi prezentate la ExpoRenewEnergy sunt: energia solara, energia fotovoltaica, biogazul, sisteme eoliene, energia apei, energia geotermica, biocombustibil, utilizarea apei de ploaie, exploatari si organizatii, tehnologii de masura si control, sanatatea si siguranta muncii, managementul resurselor de energie neconventionala, protectia mediului inconjurator.

ExpoRenewEnergy 2010, va pune la dispozitie intalnirea  know-how-ului in domeniu, prezentat de cele mai prestigioase companii internationale care, de-a lungul timpului au reusit sa implementeze sisteme revolutionare de economisire a energiei si folosirea energiei naturale inepuizabile, aceasta fiind tinta marilor institutii ale lumii care ofera sprijn pentru schimbarea vechilor sisteme energetice, cu echipamente noi de furnizare a energiei regenerabile.

Oportunitati la ExpoRenewEnergy

• cadrul pentru initierea si dezvoltarea relatiilor între autoritatile publice, agentii de mediu, companii, institute de cercetare, experti (ingineri si consultanti).

• promovare nationala si internationala.

• descarcarea invitatiilor on-line de pe site-ul www.exporenewenergy.ro cu acces gratuit pentru vizitatorii specialisti.

• facilitati pentru sustinerea de prezentari, seminarii, conferinte, workshopuri.

• desfasurarea in paralel a expozitiei Romenvirotec, dedicate masurilor de protectie a mediului si Romcontrola, dedicate echipamentelor si tehnologiilor de masura si control.

Pentru invitatii click aici .

Leave a Reply

%d bloggers like this: