Editia de anul acesta a Romtherm va avea loc 11-15 mai 2010.

http://www.romtherm.ro/

Iarna cald, vara racoare nu reprezinta un paradox, asa cum poate parea, ci chiar o dorinta fireasca pe care o nutreste fiecare din semenii nostri. ROMTHERM, expozitia internationala specializata in materiale izolatoare, echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului face posibila transpunerea in practica a acestui deziderat.
Ajunsa la cea de a 16-a editie, ROMTHERM reuneste cele mai apreciate si cunoscute firme de profil din tara noastra si din strainatate, producatori, importatori, comercianti, al caror obiect de activitate il constituie, intr-o exprimare plastica, confortul nostru termic.
La editia din 2009 a fost inregistrat un numar de 5.488 vizitatori din care 3.208 au fost vizitatori specialist, 274 de firme din 17 tari, pe o suprafata de 5.956 mp.
Sondajele de opinie efectuate in randul expozantilor principali ai manifestarii ROMTHERM 2009, au aratat ca acestia si-au atins obiectivele in proportie de:
• 81,9% au lansat noi produse
• 92% au obtinut “noi informatii asupra pietii”
• 89% au avut “noi contacte de afaceri”
• 75% au obtinut “noi comenzi de vanzari”

Ne revine astfel onoarea de a va invita sa participati la Romtherm 2010, avand convingerea ca prezenta la acest eveniment va deschide noi perspective de afaceri companiei Dumneavoastra.

INFORMATII
CONTACT

Leave a Reply

%d bloggers like this: